GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Güneş Mah. 87045 Nolu Sk. No5 Şahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
Okuyan,sorgulayan,araştıran,farklı düşüncelere saygılı,toplumsal faydayı ön plana çıkarabilen; devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarının farkında olan ve gereğini yapan ,akademik eğitimde başarılı bireylerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilere öğrenmede kılavuzluk görevini yerine getiren,hayata ve akademik eğitime hazırlayan,bireysel farklılıklarını dikkate alan ve destekleyen bir eğitim kurumu olabilmektir.
Gaziantep küçükler tenis turnuvasında Gaziantep üçüncülüğü.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YAPILIYOR. 1. VE 2. SINIFLAR ÖĞLECİ, 3. VE 4. SINIFLAR SABAHÇIDIR. 52 SINIF, 8 OKUL ÖNCESİ, 2 ŞUBE ÖZEL EĞİTİM SINIFI, YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM SİSTEMİMİZE ENTEGRASYONUNU SAĞLAMAYA YÖNELİK 2 UYUM SINIFI BULUNMAKTADIR.
Saatler
SABAHÇILAR İÇİN 07:20´DA DERSE GİRİŞ ZİLİ, SAAT 12:10´DE ÇIKIŞ ZİLİ ÇALIYOR. ÖĞLENCİLER İÇİN 12:30´DA DERSE GİRİŞ ZİLİ, SAAT 17:20´DE ÇIKIŞ ZİLİ ÇALIYOR.
DOĞALGAZ İLE ISINIYOR.
GAZİANTEP´İN HER NOKTASINDAN OTOBÜSLE VEYA DOLMUŞLA ULAŞIM İMKANI VARDIR.
Yerleşim Yeri
GAZİANTEP MERKEZ ŞAHİNBEY İLÇESİ, GÜNEŞ MAHALLESİ´NDEDİR.Güneş Mah. 87045 Nolu Sk. No:5 Şahinbey/GAZİANTEP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
GAZİANTEP MERKEZ ŞAHİNBEY İLÇESİ SINIRLARI İÇERİSİNDEDİR. İLÇE MERKEZİNE 2 KM, İL MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.
KONTENJAN SINIRI OLMAYIP KAYIT ALANI İÇERİSİNDEKİ ÖĞRENCİLER ALINMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ BAHÇESİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN HALI SAHA BULUNMAKTADIR. EĞİTİM ÖĞRETİM ZAMANI DIŞINDA KULLANIMA AÇIKTIR.
Proje Çalışmaları
E twinning, Erasmus, Teknofest ve okul içi pek çok proje gerçekleştirilmektedir.
Diğer Hususlar
OKULUMUZUN ALT SOKAĞINDA KALAN 9 ADET EV YIKILARAK EK BİNA YAPILACAK VE NORMAL EĞİTİME GEÇİLECEKTİR.