GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Nis

23 NİSAN ÇOCUK FUTBOL ŞENLİĞİNDE ,okul futbol takımımız 2. olarak büyük bir başarı kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKU VE NEŞE İÇERİSİNDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerinden Mehmet UYDURAN (Kurucu) ve Yasemin İŞGÖREN'in (Üye) yürütmekte olduğu e twinning projemiz Şubat ayında başlayacak ve Mayıs ayında sona erecektir. Proje etkinliklerimiz ile öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmayı, geri dönüşümün önemini kavratmayı, çevreye ve doğaya saygılı öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Proje etkinliklerimiz doğayı tanıma, toprak yapısı ve özellikleri, doğal besinler, çevre koruma ve geri dönüşüm konuları işbirlikçi çalışmalar ve web 2.0 araçları aracılığı ile okul müfredatına uygun olarak işlenecektir.

May

2022 Şubat ayında çalışmalarına başlayan Bolu-Gaziantep-Karaman şehirlerinde bulunan meslektaşlarımız ve öğrencilerimizle birlikte "Doğaya Minik Dokunuşlar" projesini hayata geçirdik.

Kuruculuğunu Bolu Gazipaşa İlkokulu öğretmenlerinden Havva Demirdağ ve Gaziantep/Şahinbey Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğretmenlerinden Mehmet Uyduran'ın üstlendiği projede çocuklarda çevreye ve doğaya karşı sevgi ve saygıyı temel alan bir yaklaşımla her ay çeşitli etkinlikler yapılarak çalışmalar gerçekleştirildi.

Ock

Kaymakamımız Sayın Tahir Şahin, okul ziyaretleri kapsamında okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler. Okulumuz ziyareti sonunda öğrencilerimiz ve velilerimizle  bir araya gelerek hediyeler takdim ettiler.

Ara

Özel çocuklarımızı ve Değerli Velilerimizi etkinliklerle buluşturduk. Bu eğlenceli günde çocuklarımız eğlenirken velilerimiz de bilgilendirme eğitimi aldılar. Emeği geçen öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederiz.

Ara

TEMA ve MEB işbirliğiyle okulumuzda yürütülen Fıstığımız Bol Olsun Projesi materyallerimizle sınıf içi etkinliklerimiz gerçekleştirildi. Okulumuza materyal teminini sağlayan Gaziantep İl Temsilcisi Sayın Muharrem KATIOĞLU'na çok teşekkür ederiz.

Kas

TEMA Vakfı tarafından hazırlanan MEB ile birlikte uygulanan "Fıstığımız Bol Olsun"Projesi çalışmalarına Sayın Muharrem Katıoğlu ile başlamış bulunmaktayız.

Kas

Spor Şehri Gaziantep Projesi kapsamında Okul Spor Kulübümüz tarafından okul içi sınıf turnuvalarımız gerçekleştirildi. Tebrikler Değerli Öğrencilerimiz.

Ekm

Bugün tüm sınıflarımızı ziyaret eden Nasreddin Hocamız salgın sürecinde çocuklarımıza temizliğin önemi  ve su israfının önlenmesi yönünde tatlı nasihatlerde bulundu.Çocuk,oyun ile eğitilir.

Ekm

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST 2021'de Okulumuzu temsil eden takımımız, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU tarafından  tablet ile ödüllendirildi. Tebrikler Nesim Volkan Battal, tebrikler Değerli Öğrencilerimiz.

Eyl

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için Değerli Öğretmenimiz N.Volkan BATTAL ve Başarılı Takımını İstanbul'a final için uğurluyoruz. Her daim başardınız ve başaracaksınız.Okulumuz olarak yanınızdayız.

Ağu

Okul Müdürümüz Mehmet ATAŞBAŞ ve Müdür Yardımcımız Funda Yılmaz ile birlikte yürüttüğümüz eTwinning Projelerimiz  kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Kuruculuğunu okul müdürümüz Mehmet ATAŞBAŞ'ın yaptığı "Temiz Eller Gülen Yüzler" eTwinning projesi kapsamında hazırlanan evlerimizde uymamız geren temizlik kuralları hakkında bilgilendirici video hazırladılar. Okul müdürümüze ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Haz

Kurucusu okul müdürümüz Mehmet ATAŞBAŞ'ın da olduğu "Temiz Eller Gülen Yüzler" eTwinnig projesinin afiş çalışmaları hazırlandı.