Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Vizyon: Okuyan,sorgulayan,araştıran,farklı düşüncelere saygılı,toplumsal faydayı ön plana çıkarabilen; devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarının farkında olan ve gereğini yapan ,akademik eğitimde başarılı bireylerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilere öğrenmede kılavuzluk görevini yerine getiren,hayata ve akademik eğitime hazırlayan,bireysel farklılıklarını dikkate alan ve destekleyen bir eğitim kurumu olabilmektir.

Başarılar: Gaziantep küçükler tenis turnuvasında Gaziantep üçüncülüğü.

Saatler: SABAHÇILAR İÇİN 07:20´DA DERSE GİRİŞ ZİLİ, SAAT 12:10´DE ÇIKIŞ ZİLİ ÇALIYOR. ÖĞLENCİLER İÇİN 12:30´DA DERSE GİRİŞ ZİLİ, SAAT 17:20´DE ÇIKIŞ ZİLİ ÇALIYOR.
Isınma: DOĞALGAZ İLE ISINIYOR.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ BAHÇESİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN HALI SAHA BULUNMAKTADIR. EĞİTİM ÖĞRETİM ZAMANI DIŞINDA KULLANIMA AÇIKTIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E twinning, Erasmus, Teknofest ve okul içi pek çok proje gerçekleştirilmektedir.
Kontenjan Bilgileri: KONTENJAN SINIRI OLMAYIP KAYIT ALANI İÇERİSİNDEKİ ÖĞRENCİLER ALINMAKTADIR.
Diğer Hususlar: OKULUMUZUN ALT SOKAĞINDA KALAN 9 ADET EV YIKILARAK EK BİNA YAPILACAK VE NORMAL EĞİTİME GEÇİLECEKTİR.

Telefon - (342) 2522768

WEB - https://fsmio.meb.k12.tr

Adres - Güneş Mah. 87045 Nolu Sk. No5 Şahinbey/GAZİANTEP

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YAPILIYOR. 1. VE 2. SINIFLAR ÖĞLECİ, 3. VE 4. SINIFLAR SABAHÇIDIR. 52 SINIF, 8 OKUL ÖNCESİ, 2 ŞUBE ÖZEL EĞİTİM SINIFI, YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM SİSTEMİMİZE ENTEGRASYONUNU SAĞLAMAYA YÖNELİK 2 UYUM SINIFI BULUNMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - GAZİANTEP MERKEZ ŞAHİNBEY İLÇESİ, GÜNEŞ MAHALLESİ´NDEDİR.Güneş Mah. 87045 Nolu Sk. No:5 Şahinbey/GAZİANTEP

Adres - Güneş Mah. 87045 Nolu Sk. No5 Şahinbey/GAZİANTEP

Ulaşım GAZİANTEP´İN HER NOKTASINDAN OTOBÜSLE VEYA DOLMUŞLA ULAŞIM İMKANI VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık GAZİANTEP MERKEZ ŞAHİNBEY İLÇESİ SINIRLARI İÇERİSİNDEDİR. İLÇE MERKEZİNE 2 KM, İL MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.