GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

May

Okulumuz öğretmenleri Yasemin İşgören ve Seyri Kaya'nın katılımcı olarak yürüttüğü "Bu benim masalım”This is My Fairy" adlı eTwinning projemiz yabancı ortakların katılımı ile zoom üzerinden tanışma toplantısı ile başladı. Logo ve afiş tasarımı yapıldı ve anket aracılığıyla  oylamaya sunuldu, masal kahramanları tanıtımı ve sanatsal etkinlikler yapıldı. Masal kahramanlarının tanıtımı ve çeşitli sanatsal etkinlikler, öğrencilerin yaratıcılıklarını kullanmalarını ve kültürel paylaşımı artırmalarını sağladı.Web2 araçları kullanılarak öğrenci tanıtımı yapıldı.Bu sayede öğrencilerin kendilerini ifade etmeleri ve diğer ortaklarla iletişim kurmaları kolaylaşmış oldu. Projemiz çevrimiçi oyunlar ve gezi çalışmaları ile devam etti.Son olarak da yapılan etkinlikler   oluşturduğumuz dergide yayınlandı. Her bir adım, öğrencilerin ve ortakların birlikte çalışarak öğrenmelerini ve kültürel etkileşimi artırmalarını sağlamak için önemli bir rol oynadı.

Funda YILMAZ-Müdür Yardımcısı(Proje Sorumlusu)

Öznur YENİGÜN-İngilizce Öğretmeni

Sibel GENCE-Psikolojik Danışman

Gamze KUYULDAR-Sınıf Öğretmeni